Представител на Месут Йозил отхвърли спекулациите, че футболистът е прекратил

...
Представител на Месут Йозил отхвърли спекулациите, че футболистът е прекратил
Коментари Харесай

Близък до Йозил отрече спекулациите за края на кариерата му

Представител на Месут Йозил отхвърли спекулациите, че футболистът е прекратил спортната си кариерата. Това бе обявено в ДПА. Турските медии оповестиха в петък, че 34-годишният състезател е прекратил взаимоотношенията си с Истанбул Башакшехир и няма да си търси нов клуб.

Това обаче се оказва, че няма нищо общо с действителността и Йозил ще остане в тима от южната ни съседка до края на сезона. Поради травми германецът игра единствено в четири мача този сезон за Башакшехир, с който има контракт до 30 юни.

Самият Йозил във времето от петък до момента не е коментирал нищо по въпроса в профилите си в обществените мрежи, нито е коментирал публично пред представители на медиите проблема. Всичко за момента остава в областта на спекулациите.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР