Представител на Лейди Гага потвърди, че певицата и годеникът ѝ

...
Представител на Лейди Гага потвърди, че певицата и годеникът ѝ
Коментари Харесай

Изненадващ край на годежа за Лейди Гага

Представител на Лейди Гага удостовери, че певицата и годеникът ѝ Кристиан Карино са прекратили връзката, написа “Entertainment Tonight”.

Почитатели на певицата бяха забелязали, че изпълнителката не носеше годежния си пръстен във вечерта на премиите „ Грами “ на 10-ти февруари . Доскоро годеникът на изпълнителката я придружаваше на всяка гала от тазгодишния сезон на премиите, в който Лейди Гага получи редица номинации за основната си роля в „ Роди се звезда “ и песента “Shallow”, изпълнявана дружно с Брадли Купър във кино лентата.

 Лейди Гага Getty

Любовта сред някогашните годеници стартира, до момента в който Кристиан Карино е сътрудник на певицата. Двамата бяха дружно от две години , само че бяха дискретни по отношение на връзката си. Предложението за брак идва през 2017 година, а Лейди Гага не удостовери публично новината до октомври 2018 година

Представителят на изпълнителката споделя, че раздялата сред двамата не е била трагична, а връзката им просто е „ пристигнала към своя край “ .

 Лейди Гага Getty

Не пропускайте нашия нов раздел "Оферти ", в който ще откриете потребни, практични и прелестни артикули на промоция от българския пазар , особено селектирани за вас от екипа на Edna.bg.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР