Представете вашата агенция, нейния екип и услугите, които предлага.- Digital

...
Представете вашата агенция, нейния екип и услугите, които предлага.- Digital
Коментари Харесай

Най-големият ресурс на Digital ID е практическият й опит

Представете вашата организация, нейния екип и услугите, които предлага.

- Digital ID е цифрова рекламна и маркетинг организация. Най-големият запас на компанията е практическият й опит, както и потенциалът от специалисти в разнообразни области на цифровата екосистема. Екипът на организацията е от 45 чиновници в разнообразни сфери като криейтив, медия, онлайн търговия и програмиране. Немалка част от тях ръководят лични онлайн магазини и известни обществени канали. На процедура това дава нужните знания, които капитализираме в услуги към клиентите. Едно е да си чувал по какъв начин се прави, друго е да го правиш всеки ден. Именно това ни отличава на пазара.
Към уеб страницата на организацията: https://digitalid.bg

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Вие ли избирате клиентите си, к ои са вашите клиенти ?

- Ние избираме специалността си, а клиентите избират организацията. Не връщаме никого и се раздаваме оптимално за всеки бизнес. Всичко друго е двуличие и високомерност, а те не познават триумфа.
Агенцията работи освен за огромни компании като The Coca-Cola Company, Porsche Group, Postbank и други, само че и за по-малки, само че предизвикателни планове. Така растем дружно с клиентите си, отваряме нови пазари, срещаме нови провокации. Всеки план е значим, от всеки бизнес се научава по нещо ново за потребителското държание.

Кои са огромните и сполучливи акции?

- Една акция е толкоз огромна, колкото са огромни фантазиите на бизнеса или задачите на маркетинга. Нашият екип не ги прави оценка по бюджет, а по конструкция, концепция, еластичност и най-много успеваемост. Най-успешните акции са тези, с които организацията съумява по този начин да усъвършенства разноските, че икономисва на бизнеса запас, който да влага отначало или за други инициативи. В Digital ID може да дадем редица образци за това.
В момента организацията има няколко клиенти, с които започва бизнес от нулата – екипът на организацията основава еднаквост, нарежда компаниите в цифровата среда, спомага за генерирането на лийдове и намирането на клиенти. Ценно е да се види по какъв начин сходен вид вложения се изплащат. Важно е двата екипа – на организацията и на клиента - да са в симбиоза. Само по този начин се получават най-хубавите решения, като се вземат дружно.

Какво бихте посъветвали вашите клиенти?

- Бих посъветвал клиентите постоянно да слагат практическите причини пред теорията, показана на някой от следващите семинари.

Кои са мощните страни на вашата организация?

- Digital ID постоянно се стреми да има еднороден екип и да употребява най-силните страни на всеки отдел. Бих отличил цифровата тактика и онлайн търговията, тъй като при тях най-бързо се вижда резултатът в продажби. Има случаи, в които с програмни доработки по онлайн магазин сме повишавали продажбите с над 300%.
Най-добрата оценка за организацията е клиентите сами да я предлагат на други бизнеси. Така Digital ID е развила портфолиото си - единствено от рекомендации. Това е първото ми изявление за четири години дейна работа на компанията, а за 2018 година сме в топ 3 на цифровите организации съгласно ранглиста на " Капитал ", без нито стотинка, вложена в маркетинг от страна на Digital ID.

Кои са новостите и трендовете във вашия бизнес?

- Новостите в нашата промишленост са свързани със характерни и към този момент не толкоз известни действия, за които към момента няма насъбран опит на пазара. Пример са HR акции, ориентирани към чиновници, Employer branding акции, които набират сериозна скорост. В същото време организацията прави и интеграция с клауд системи и други световни методики на работа, които засягат локалните рекламни интензивности. От основно значение е да имаш верните хора, с които да свършиш тази работа за клиента.
Технологиите и данните като цяло вършат работата на Digital ID по-логична, по-добре аргументирана, с повече резултат и най-много спомагат за цялостния развой - от криейтив, през програмиране до медия обмисляне. Данните не се употребяват единствено в рекламните принадлежности, те дават информация, която постоянно може да бъде превърната в криейтив идея.

Какво включва средносрочната тактика на организацията?

- Средносрочната тактика на Digital ID е ориентирана към възстановяване на цялостното схващане за цифровата екосистема. Засега с клиентите, само че един ден и със студентите.
Агенцията провежда огромен конгрес, който се споделя Digital Trends, като през 2020 се чакат извънредно забавни лектори да пътуват до България, с цел да покажат на хората съответни практики от своя опит. Събитието е за 1500 участници.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР