Представете си ужаса да се събудите от дълбок сън, само

...
Представете си ужаса да се събудите от дълбок сън, само
Коментари Харесай

Предупреждението на лекаря за четири неща, които никога не трябва да правите по време на сънна парализа

Представете си ужаса да се разсъните от бездънен сън, единствено с цел да откриете, че не можете да се движите или говорите, оставяйки ви в капан в личното ви легло.

Някои хора може даже да възприемат и чуват неща, които в действителност не участват заради парализа на съня. Странният феномен поражда, когато сте някъде сред бодърстване и сън.

То може да бъде доста обезпокоително за тези, които го изпитват, и се счита, че е обвързвано със стрес и безпокойствие. Въпреки че не е нездравословно и нормално минава бързо, доктор издаде предизвестие за избрани дейности, които би трябвало да избягвате по време на такива епизоди.

Доктор Джо също страда от сънна парализа и споделя своите медицински препоръки онлайн. В последното си видео, което получи над 32 000 лайкове, той разисква своя опит и обрисува четири неща, които в никакъв случай не би трябвало да вършиме по време на епизод.

Той посочи: „ Тази заран имах най-ужасяващата сънна парализа, тъй че Исках да ви кажа четирите неща, които в никакъв случай не би трябвало...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР