Представете си, теоретично, че бежанец стане министър - както се

...
Представете си, теоретично, че бежанец стане министър - както се
Коментари Харесай

Корнелия: Ако бежанец стане министър? Ами терорист?

Представете си, теоретично, че емигрант стане министър - както се позволи при измененията в конституцията, и получи най-голям достъп до класифицирана информация. И си представете, че този човек има връзка с терористични кафези.

Това съобщи лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в предаването " Офанзива " с Любо Огнянов по Нова нюз. Дори разви тезата по какъв начин този човек става министър на защитата, взе участие в КСНС, знае всички секрети на сигурността на България.

Така тя искаше да потвърди тезата си, че разрешаването на хора с  двойно поданство да избират и да бъдат избирани заплашва националната ни сигурност.

Нинова обаче пропусна да посочи, че смяната визира български жители, които имат и втори паспорт, тъй че казусът с бежнеца, който тя дава за образец, не е вероятен - в случай че има БГ поданство, този човек няма по какъв начин да е емигрант.

От Има Такъв Народ, " Възраждане " и Българска социалистическа партия към този момент оповестиха планове да нападат измененията пред Конституционен съд. Това ще направи и президентът Румен Радев.

Втори вероятен вид е чужденец да се ожени за българка и след 3 години да има поданство, а да е от Бангладеш, Афганистан и под дърво и камък. " С имунитет е, непроучван въобще, получава цялата информация ", разказа тя нова догадка по какъв начин подобен човек става народен представител. 

Категорично сме срещу това, изменничество на националния суверенитет е, безапелационна бе председателката на социалистите.

И двата вероятни образеца са при добито поданство по натурализация, посочи Нинова. Защото измененията не вършат разлика сред такова по рождение и по натурализация.

Соцшефката цитира решение на служебния му кабинет, че Паметникът на Съветската войска не е културна или историческа полезност - подобен документ е издал Институтът по недвижимо културно завещание тогава, по тази причина стана вероятен демонтажът на ПСА. А в този момент споделя, че те разчленявали историята ни парче по парче, нападна Нинова президента.

Казаха, че ще вършат референдум за 3 март, а през вчерашния ден споделиха, че се отхвърлят от него. Отново манипулираха хората. Накараха ги да се подпишат, а в този момент ще употребяват подписите им да вършат партия, както разгласи Александър Маринов, съобщи още Нинова.

Мислиш си, че лъжеш и едните, и другите, само че най-после става знаете какво. Не може целият ти политически живот да минава в лицемерие, продържи тя по адрес на Радев. Допусна, че тази партия ще бъде пробвана още на евроизборите.

За издигнето му първия мандат си заложих главата, не бих го направила още веднъж, съжаявам, заключи соцлидерката.

Смята, че ще опита да къса от Българска социалистическа партия с партията си, по този начин както създали всички новородени субектни вляво. Издигна свои претенденти за кметове, които също се вклиниха в структурите ни, вметна тя. Да излезе от президентстото и да си прави партия, само че непрекъснато се врете в непознатото поле - намерете си свои хора и структури, прикани тя президента и сподвижниците му.

Предлагали и постове на социалисти, с цел да им дърпат от структурите, разкри още председателката.

Социалният детайл в бюджета в действителност е програмата на Българска социалистическа партия, ние започнахме натиска, разгласи Нинова. За това можело да бъде поздравен Асен Василев. Напредъка за  " Шенген " назова полуновина. Цялостната оценка за държавното управление била двойка.

При ротацията пък щели да се заловен за гушите кой министър да бъде заменен, ще е огромно разтърсване за страната, предвижда тя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР