Представете си свят без сандвичи. Където и да седнете е

...
Представете си свят без сандвичи. Където и да седнете е
Коментари Харесай

Кои са най-любимите сандвичи

Представете си свят без сандвичи. Където и да седнете е съвсем невероятно да не срещнете обичаната композиция сред самун, месо и сирене, поднесене в разнообразни
вариации. Има лесни и вкусни типове, сладки или пикантни, постни или месни.

Хубавото е, че сандвичът е подобаващ за всяка възраст, всеки усет и всяка част от деня, а мотив за ядене на вкусните оферти не би трябвало. foodpanda, подбра някои от най- обичаните сандвичи по света.
Великобритания- там класическият сандвич се прави от две филийки бял самун, бут и сос кетчуп Индия- сандвичът е най-популярната улична храна. Състои се от питка, печени картофи и сос чатни. Виетнам- сандвичите там се подготвят от кръгла питка, свинско месо, домат,лют пипер и зелен боб. Мексико- залагат на сирене, лук, салса и месо по ваш избор. Разбира се, лютият сос е наложителен. Турция- най-популярният сандвич там е дюнер кебапът. Прави се от тънка питка, телешко месо, свежа салата и картофи. Сингапур- там залагат на известния тост с кашкавал и яйце. Франция- френският тост е затрупан с масло и Кая конфитюр, който се подготвя от яйце и кокосово мляко. Сервира се най-вече на закуска. Белгия- типичен хрупкав багет с масло и шунка, а като добавка може да го приготвите и със сирене и корнишони.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР