Представете си следната ситуация - купувате се добре запазена дреха

...
Представете си следната ситуация - купувате се добре запазена дреха
Коментари Харесай

Мислете два пъти преди да ги купите! Дрехите втора ръка - носители на демони?

Представете си следната обстановка - купувате се добре непокътната дреха от магазин за облекло втора употреба. Кое е първото нещо, което ще извършите - ще я дадете на химическо почистване? Ще я изперете? Съвсем не, написа Huffington Post, представено от obekti.bg.

Оказва се, че гордите притежатели на облекла втора ръка би трябвало да мислят и за още едно нещо и това са демоните, които вероятно се спотайват в новата облага.

Поне в подобен смисъл е отговорът, който известният ТВ свещеник Пат Робъртсън дава на зрителка в своята стратегия " 700 Club ", която се излъчва по Christian Broadcasting Network.

" Купувам си много облекла втора употреба, само че неотдавна майка ми сподели, че преди да ги донеса у дома би трябвало да се апелирам над тях и да ги занеса за благословия. Така ли е в действителност? Възможно ли е демоните да се крият в материални обекти? ", пита госпожица на име Кари.

В отговор Робъртсън разказал история за друго момиче, което един път се сдобила с пръстен, явно употребен от магьосница. Тъй като не запомнило да го благослови и пречисти, момичето се сблъскало с много проблеми, зародили от притежанието на нечистата движимост.

" Да, демоните в действителност могат да се спотайват в разнообразни предмети ", приключва пасторът. " Затова няма да ви навреди, в случай че кажете една молитва, с цел да изгоните всички зли духове, които вероятно могат да бъдат в тези облекла ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР