Представете си Скалата да се превърне в Ивет Лалова. Горе-долу

...
Представете си Скалата да се превърне в Ивет Лалова. Горе-долу
Коментари Харесай

Бодибилдър сваля 80 кила и става жена

Представете си Скалата да се трансформира в Ивет Лалова. Горе-долу това се пробва да реализира грамадният ММА войник Габриел Тъфт, който се прости с 80 кг чиста мускулна маса , с цел да стане жена, написа България Днес.

Здравенякът с мека китка прекарва над 20 години в ежедневни тренировки, с цел да построи чудовищните си мускули и да се занимава професионално с бойни спортове. Цял живот пази драконовски диети, тъй че при растеж 188 см доближава 127 кг тегло и едвам 6 % телесни мазнини.

„ На върха на кариерата си изглеждах като кръстоска сред Рагнар Лотброк от Викинги и Планината от Игра на тронове. Това ми сътвори много компликации, когато започнах трансформацията си в жена “, разкрива Габриел. Той към този момент е трансферирал 40-те, когато към този момент не понася мъжкото си тяло и желае да стане жена .

Повече от две години прекарва в изследване какъв хранителен и подготвителен режим да си сътвори, с цел да отслабне, да си промени хормоните и да стане нежна ефирна жена. В идващите няколко години се прости с голяма част от по този начин мъчно насъбраните мускули и смъква 80 кг чиста мускулна маса. За сметка на това се урежда с цици. Единственото, което не му се постанова да трансформира, е името. Той просто към този момент се назовава Габи, което е задоволително женствено.

Сега някогашният бодибилдър се изживява като фитнес инструктор, диетолог и психолог на хора, които желаят да сменят пола си.      
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР