Представете си как едно момче живее в малка ферма в

...
Представете си как едно момче живее в малка ферма в
Коментари Харесай

История, достойна за филм: От бедно момче в третия свят до топ изборът на Холивуд за партита

Представете си по какъв начин едно момче живее в дребна плантация в Индонезия и внезапно взема решение, че не просто би трябвало да замине, а и да се посвети на шумни празненства, каквито родината му не познава. То в действителност е историята на Езън Хо, 31 годишен предприемач, който печели по над 70 000 евро всеки месец, единствено от организация на празненства на международни звезди.

Виж още: Нов член в фамилията на Никол! Кой е той - вижте ТУК!

" В Индонезия, както и в доста други азиатски страни, няма междинна класа. Има доста богати хора, които тънат в разкош, и хора, които можем да назовем " всички останали ". Моето семейство живееше в безспорна беднотия, само че родителите ми вършиха всичко по силите си, с цел да имаме с какво да се храним ", споделя той пред Daily Star. 

Виж още: Природните други възможности на шампоана, с които да си спестите химията

Това детство дало своя отпечатък върху Езън, който бил решен да обезпечи по-добър живот за себе си и за своето семейство. Така те успяли да заминат за Съединени американски щати. Малко по малко той съумял да построи това, за което цялостен живот мечтаел - да провежда празненства и събития. Направил го в Лос Анджелис.

Виж още: Изненада: Ед Шийрън стана татко! Със брачната половинка му избраха в действителност необичайно име за детето

Днес от услугите на неговата компания се възползват известни рапъри, инфлуенсъри, звезди, артисти и музиканти. " Ако искаш нещо, просто би трябвало да се го бориш за него. Трябва да си представяш всеки ден по какъв начин имаш фантазията си. Започни с положително отношение, запознавай се с хора, работи всеки ден ", поучава през днешния ден бедното момче от Индонезия, което през днешния ден е сбъднало американската фантазия.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР