Представете си, че сте в стабилна връзка, хоризонтът изглежда безоблачен,

...
Представете си, че сте в стабилна връзка, хоризонтът изглежда безоблачен,
Коментари Харесай

5 неща, с които жените прогонват мъжете

Представете си, че сте в постоянна връзка, хоризонтът наподобява слънчев, до момента в който в един миг не бъдете „ сюрпризирани “ от желанието на вашия сътрудник да се разделите. Преди да извадите всички обидни думи от речника си и да ги изкрещите по негов адрес, може би би трябвало да се вгледате в себе си. Възможно ли е самите вие да сте провокирали раздялата, без даже да го осъзнавате?

Обикновено, когато има проблем, дамите желаят съвет от приятелки или четат публикации в списания и интернет. Въпреки че тези източници са потребни и могат да дадат съответна информация, в някои случаи е по-добре да почерпите информация от първоизточника. Време е мъжете да изкажат своята позиция. Именно затова идващите редове са въз основата отзиви на разнообразни и инцидентно подбрани представители на мощния пол, написа Флагман.
С какво дамите прогонват мъжете?
1. Променят се, когато усетят сигурност.

В началото всяка вечер дамите лягат със секси нощница, до момента в който в един миг престава да им пука в какъв тип ще появят пред мъжа до тях. Докато вървят на срещи, дамите наподобяват постоянно зашеметяващо, приказват благо и постоянно са усмихнати. След това обаче стартират да присвиват ядосано устни и да се карат на всеослушание. Разбира се, никой мъж не би трябвало да чака дамата да наподобява съвършено във всеки един миг. Те чакат просто да не са очевидци на „ цялостна смяна “, и то отрицателна и скоростна.

2. Не дават задоволително пространство.

Мъжете, също както дамите, могат да се почувстват в капан, когато някой лишава от персоналното им пространство. Всеки човек има потребност от малко време за себе си, без значение дали ще го прекара самичък или в компанията на другари. Мъжете считат, че всяка умна жена знае, че човек има потребност от персонално пространство и е задоволително уверена, с цел да го обезпечи, без през главата ѝ да минават налудничави мисли за невярност.

3. Искат прекомерно доста неща.

Жените имат огромни стремежи и упоритости, а от време на време прекомерно огромни. Когато една дама стартира да изисква нереалистични неща от колегата си, тя автоматизирано го отблъсква. Няма по какъв начин един средностатистически мъж с естествена заплата да може да си разреши двуетажна къща на морето, последния модел кола на обичаната марка, кредитни карти без предел и по този начин нататък. Обикновено, когато мъжете се осмеляват да възразят, те получават обвинявания, че са мързеливи, самодоволни и без никакви упоритости.

4. Не споделят това, което в действителност мислят.

Мъжете не могат да четат мисли. Повечето от тях не могат да схванат какво желае дамата до тях, в случай че тя не го каже в прав текст. Това не е изненада, тъй като както е известно, дамите са по-сложни комуникатори. Те са по-умели в тънкостите и жестовете, израженията на лицето и езика на тялото. По тази причина двата пола доста мъчно съумяват да споделят сполучливо. Например една жена може да каже „ Не, няма проблем “, само че по метод, който безусловно да „ крещи “, че в действителност има проблем. Някои мъже обаче не могат да разпознаят знаци като скръстени ръце, минимална смяна на гласа или пък потропване с крайници.

5. Няма полова пристрастеност.

За множеството хора сексът играе значима роля във връзката. По тази причина има две неща, които не би трябвало да се случват със секса, в случай че и двамата сътрудници желаят връзката им да продължи. На първо място сексът не би трябвало да бъде неприятен. Правенето на секс е като карането на кола – някои хора са положителни, а други напряко специалисти. Неприятен миг е фактът, че никой тъкмо не може да дефинира какво е „ неприятен “ и какво „ прекрасен “ секс. Обикновено мъжете се оплакват от липса на възторг, липса на темп, въображение и неприятна техника. На второ място сексът не би трябвало да доскучава. Невинаги скучният секс е еднакъв на неприятен секс. Но никога не може да се съпостави и с хубавия секс. Скучният секс в множеството случаи значи постоянно да вършиме секс на едно и също място, едновременно и в една и съща поза.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР