Представете си, че седите на маса в ресторант и сте

...
Представете си, че седите на маса в ресторант и сте
Коментари Харесай

Какво да не поръчвате в ресторант - съвети от служители

Представете си, че седите на маса в ресторант и сте доста гладни. Но нямате визия какво да си вземете.

За благополучие, с помощта на интернет, можем да влезем в света на кулинарията и да разберем кои храни е по-добре в никакъв случай да не поръчваме, когато се храним на открито.
Bright Side събра най-хубавите мнения от форумите на Reddit, в които професионални чиновници споделят техните отзиви.
" Супа. Тя в никакъв случай не се охлажда вярно през нощта, с цел да остане топла часове наред “.
" Коктейли с плодове. Лимони, лайм, портокали и така нататък съвсем в никакъв случай не се измиват вярно и се обработват с голи ръце. “
" Нищо на място, което има повече от 8 страници в менюто. Това значи, че всички храни се топлят в микровълнова печка или са замразявани. “
" Вегетарианска пица. В соса има животинска лой, която се употребява за натурален сгъстител. “
" Starbucks - не поръчвайте нещо от " тайното меню ". Не знаем какво е snickerdoodle frappuccino, защото това не е част от менюто. Служителите ще се радват да ви създадат пиво, в случай че просто обясните рецептата, а освен името. Или рискувате да си докарате диабет от една чаша “.
" Не купувайте пуканки в киното на първа за деня прожекция. В множеството случаи са останали от вечерта и са претоплени “.
„ Всичко с масло от трюфели. Има синтетична миризма, а трюфелите не се употребяват за това. "
" Безалкохолно с лед. Според някои проучвания, количеството бактерии в леда в McDonald's, Burger King, KFC и даже в Starbucks е доста повече, в сравнение с в тоалетните на тези места. Това е по този начин, тъй като машините за лед се чистят доста рядко, за разлика от тоалетните. "

" Ако видите нещо в менюто и не можете да намерите минимум 1 или 2 други артикули, които могат да бъдат употребявани, не го поръчвайте. Например в случай че има сандвич с телешко, а това месо не участва в друго ядене, не го поръчвайте, тъй като се чака това месо да не е прясно, а замразявано. “
" Когато работех в Канада, пилето на скара в McDonald's престояваше там дълго време. Същото се отнасяше и за рибните филета ", споделя някогашен чиновник на веригата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР