Представете си, че подготвяте най-щастливото и интемно събитие в живота

...
Представете си, че подготвяте най-щастливото и интемно събитие в живота
Коментари Харесай

Да зарежеш половинката си на крачка от олтара: Звезди, които отмениха сватбите си

Представете си, че подготвяте най-щастливото и интемно събитие в живота си - сватбата, на която би трябвало да участват родственици, другари и сътрудници от работата. Представете си също, че дни или часове преди събитието... вашата половинка взема решение, че не може да предприеме тази значима стъпка и ви зарязва съвсем пред олтара. Е, това не е единствено сцена от сантиментален филм, а нещо, което са изживяли много хора, вкюличетлно и звезди. Ето кои холивудски звезди са били зарядани пред олтара.

Дженифър Лопес и Бен Афлек

Днес двамата наподобява са затоплили доста връзките, а някои даже допускат, че те са още веднъж двойка, само че преди няколко години не се разделиха с положително. Двойката анулира сватбата си малко преди церемонията, като в началото се базира на медийна интервенция, а по-късно излязоха клюки, че Афлек е имал спекулация, за която Лопес е схванала тъкмо преди сватбата. Новината сигурно е била потрес за гостите, доста от които са станали очевидци на раздялата от първа ръка.

Виж още:

Гуинет Полтроу и Брад Пит

Двамата трябваше да минат под венчилото през 1997. Около година по-рано двамата провеждат годежно празненство в фамилната къща на актрисата. Всичко е изглеждало прелестно, само че в заветната година сватбата по този начин и не се реализира. По-късно Полтроу разяснява, че е била прекомерно млада за брак.

Виж още:

Мерилин Менсън и Евън Рейчъл Ууд

Двамата се събираха и разделяха, само че въпреки всичко Мерилин й предложи през 2009. Но единствено осем месеца по-късно Евън анулира сватбата. След това тя споделя, че е бисексуална, което пък не й попречи да се омъжи за Джейми Бел, от който има дете.

Кийфър Съдърланд и Джулия Робъртс

Няколко дни преди сватбата им, Робъртс взема решение да я анулира. За доста от поканените това не е било изненада, защото актьорите непрекъснато са се карали. Изненадата, обаче, е че малко след деня за сватбата Робърт отпътува в Ирландия с артиста Джейсън Патрик.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР