Представеният тържествено като нов нападател на Левски Дени Алар се

...
Представеният тържествено като нов нападател на Левски Дени Алар се
Коментари Харесай

Новият нападател на "Левски" се оказа контузен

Представеният тържествено като нов нападател на " Левски " Дени Алар се оказа контузен и няма да може да играе най-малко 4 седмици. Вчера стана ясно, че 29-годишният австриец от хърватски генезис има проблем в десния прасец и ще пропусне сигурно първите два мача на " сините " - против словашкия " Ружомберок " на 2 и 11 юли от I квалификационен кръг за Лига Европа.

Алар подписа единствено преди шест дни - на 26 юни, като бе оповестено, че още на 27-и ще стартира тренировки на лагера във Флюген (Ав). Последва известие от клуба, че е пропуснал първото занятие. След това той продължи да се приготвя единствено във фитнес залата.

На медицинските прегледи преди подписването на контракта здравословното положение на Алар е изглеждало чудесно, само че казусът се е появил в идващите дни, което може би ненапълно разкрива същинската причина треньорът на " Рапид " (Виена) Дитмар Кюбауер да желае да се освободи от него. А също по този начин и изяснява за какво, въпреки сътрудниците на Алар първо да упорстваха привличането му да стане с трансфер, въпреки всичко са се съгласили договорът да се оформи като привличане чартърен за 1 година, с алтернатива по-късно " Левски " да може да закупи играча при предпочитание.

Вчера " сините " направиха интензивна утринна подготовка, като отмора получи вратарят Николай Михайлов, а Алар бе във фитнеса. Затова пък към главната група се причисли Холмар Ейолфсон, който повече от 7 месеца се възстановяваше след операция на лявото коляно. Исландският народен бранител към този момент е влязъл във форма и тренира при максимални натоварвания.

Снощи бе и предпоследната контрола на " Левски " от лагера в Австрия - против немския шестодивизионен " Тюркгюджу-Атаспор " (Мюнхен) в Йенбах.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР