Представеният през първата половина на тази година смартфон Xiaomi Mi

...
Представеният през първата половина на тази година смартфон Xiaomi Mi
Коментари Харесай

Xiaomi Mi 7 се очаква да стане най-мощният в света Android смартфон

Представеният през първата половина на тази година смарт телефон Xiaomi Mi 6 бе първият и към този момент единствен флагман на този бранд с налична цена. Китайската корпорация показа преди две седмици новия Mi Mix 2 с топ-процесора Snapdragon 835, само че той коства съвсем два пъти повече и не може да бъде систематизиран като “флагман за всички”.
Но още през първите месеци на 2018 година се чака да бъде обявен смарт телефона Xiaomi Mi 7 , който се чака да стане най-мощният в света Android телефон.



Днес известният уеб-ресурс Gizmochina удостовери информацията, че смарт телефонът Xiaomi Mi 7 ще се базира на топ-процесора Qualcomm Snapdragon 845 с осем ядра. Неотдавна се появи информация, че Xiaomi от няколко месеца работи взаимно с производителя на процесори Qualcomm, с цел да може да предложи флагманския смарт телефон Mi 7 колкото се може по-скоро. Тестовете на новото устройство се чака да приключат през месец февруари 2018 година и най-вероятно телефонът ще бъде показан на събитието MWC 2018 в края на февруари.



Според тази информация, смарт телефонът Xiaomi Mi 7 ще има OLED екран, само че няма да има скенер за пръстови отпечатъци, вграден в екрана.

Според предварителна информация SoC Qualcomm Snapdragon 845 ще се създава посредством 10 нанометров софтуерен развой, а графичният ускорител ще бъде Adreno 630 с поддръжката на VR и 4К резолюция.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР