Представените преди няколко часа смартфони Google Pixel 2 и Pixel

...
Представените преди няколко часа смартфони Google Pixel 2 и Pixel
Коментари Харесай

Google Pixel 2 и Pixel 2 XL ще се обновяват до най-новата версия на ОС цели 3 години

Представените преди няколко часа смарт телефони Гугъл Pixel 2 и Pixel 2 XL са оборудвани с най-съвременен хардуер и работят под ръководството на най-новата Оценка за съвместимост Android 8.0 Oreo.
Новите телефони сложиха връх в класацията на DxOMark за най-хубава камера на пазара, а в този момент стана известна още една специфичност, която Гугъл не разгласи по време на формалния анонс. Оказа се, че новите смарт телефони ще бъдат обновявани до най-новите версии на операционната система цели 3 години, сходно на iPhone X.



Официалната поддръжка на Гугъл Pixel 2 и Pixel 2 XL ще бъде доста по-дълга от миналогодишните модели. В описанието на смарт телефоните в Гугъл Store се споделя, че новите Оценка за съвместимост и обновяванията по сигурността ще излизат цели три години , до момента в който поддръжката на предходните модели е 2 години. Това значи, че обявените нови флагмани ще бъдат актуализирани до Android 9, Android 10 и Android 11, а анонсът на последната операционна система се чака през 2020 година.



Всъщност в спецификациите на Pixel 2 и Pixel 2 XL интернет колосът споделя, че поддръжката ще продължи “не по-малко от 3 години” и теоретично е допустимо обновяванията да продължат повече.



Не бива да забравяме и за китайската корпорация Xiaomi, която показа MIUI 9, основан на Android 7.1.2 Nougat, даже и за смарт телефона Mi 2, излязъл на пазара преди 5 години. По този метод, огромните производители може също да стартират да обновяват своите смарт телефони до най-новите версии на Оценка за съвместимост в продължение на 2-3 години.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР