Предсрочното пускане на свобода на осъдения за убийство у нас

...
Предсрочното пускане на свобода на осъдения за убийство у нас
Коментари Харесай

Дори бащата на Полфрийман изненадан от освобождавато му

Предсрочното стартиране на независимост на наказания за ликвидиране у нас Джок Полфрийман изненада както медиите в родната му Австралия, по този начин и околните му.
Часове откакто той беше освободен, бащатa на австралиеца разгласи, че е извънредно благополучен от решението на съда и чака скоро да види сина си, предава Bulgaria ON AIR.
В изявление пред австралийско радио бащата на Джок - доктор Саймън Полфрийман, признава, че към момента не осъществил контакт със сина си.
В изявлението доктор Полфрийман разяснява още, че е участвал на всички каузи по случая. Затова има съответни наблюдения върху българската правосъдна система и дефинира законодателството ни като необичайно.
В същото време близки на убия Андрей Монов дефинираха решението на съда като следващата засегнатост към паметта му. За тях Полфрийман ще остане вечно палач.
Карл Фъргюсн, който също посещавал приятеля си у нас, дефинира изискванията в българските затвори като ужасяващи.
В поддръжка на наказания Полфрийман се оповестиха и редица австралийски медии. Журналистът Белинда Хоукинс даже написа книга по случая, озаглавена " Кошмарът на всеки родител ".
В нея тя показва подозрения до каква степен процесът е бил обективен.
Засега Полфрийман остава в центъра за краткотрайно настанява в Бусманци в очакване на издаването му на краткотраен паспорт.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР