Предсрочните парламентарни избори са неизбежни при тази нестабилност в управлението

...
Предсрочните парламентарни избори са неизбежни при тази нестабилност в управлението
Коментари Харесай

Георги Гьоков: Колкото по-скоро се случат предсрочните избори, толкова по-добре за България


Предсрочните парламентарни избори са неизбежни при тази неустойчивост в ръководството на ГЕРБ. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Георги Гьоков в утринния блок на БТВ.

Според него ръководещите се самосвалят от власт с дейностите, които подхващат в спешни обстановки. Народният представител разяснява:

"Колкото по-скоро се случат предварителните избори, толкоз по-добре за България ". Той напомни, че майките на деца с увреждания не престават да стоят пред Народното събрание и проблемите им не са решени, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

"Как взехме решение проблемите на хората, пострадали от банкрута на ЗД "Олимпик? ", попита депутатът. Георги Гьоков напомни, че Българска социалистическа партия предложи страната да изплати компенсацията, с което да поеме виновността си и след това да потърси правата си пред кипърското законодателство, само че ръководещото болшинство не е приело предлагането.

"Точно по тази причина ние от Българска социалистическа партия сме непрекъснато измежду хората, във всеки ден от седмицата, във всеки миг, когато не сме в Народно събрание. Търсим разговор с хората и хрумвания за бъдещето развиване на страната ни, с които да бъде допълнен планът "Визия за България ". Ако ние като народни представители не потърсим решение на проблемите на хората, те ще го потърсят по различен метод ", заключи Георги Гьоков.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР