Предсрочните парламентарни избори не излъчиха категоричен победител, въпреки това честито

...
Предсрочните парламентарни избори не излъчиха категоричен победител, въпреки това честито
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: ГЕРБ ще бъде силна и конструктивна опозиция

Предсрочните парламентарни избори не излъчиха безапелационен победител, все пак честито на първите, съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ в изявлението от името на втората по величина група ГЕРБ-СДС на първото съвещание на 46-ото Народно заседание.

Действията на представители на служебния кабинет издълбаха още разграничителни линии в българското общество, съобщи тя. Според нея вместо да разрешат политическата рецесия, предварителните избори я задълбочиха. Днес не може да се излъчи устойчиво ръководство, очевидци сме на блокаж, счита Атанасова.

Групата на ГЕРБ-СДС ще бъде мощна и градивна съпротива. Нашият конкурент ще бъде хаосът и безидейността, безотговорността за страната, съобщи тя и добави, че изборният резултат е голямо предизвикателство, сложено от българския народ, което изисква възобновяване на разговора.

От " ИТН " не беше адресирано нито едно от тези провокации, съобщи още Атанасова.

Изправени сме пред опцията България да се ръководи от болшинства по ползи, а не от политическо водачество като при Беров и Орешарски. ГЕРБ няма да поддържа подобен тип държавно управление, тъй като постоянно сме държали да носим отговорност за решенията, които взимаме, разгласи Десислава Атанасова.

Няма по какъв начин да подкрепим една неолиберална стратегия, когато всяка страна се пробва да помогне на стопанската система си да се възвърне от коронавирус рецесията, уточни още тя.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/185674106874556
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР