Предсрочни парламентарни избори у нас ще има, заяви лидерът на

...
Предсрочни парламентарни избори у нас ще има, заяви лидерът на
Коментари Харесай

СДС ще се явят сами на местния вот, за евроизборите решават през ноември

Предсрочни парламентарни избори у нас ще има, съобщи водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов в Плевен, представен от Българска телеграфна агенция. 
 Историята на Съюз на демократичните сили влиза в Държавния списък  Лидерът на Съюз на демократичните сили желае ограда и по границата с Гърция против заболели животни
Съюз на демократичните сили ще разиска на собствен народен конгрес през ноември по какъв начин да се явяват на евроизборите и възможни предварителни парламентарни избори. 

Основният ни конкурент е Българска социалистическа партия и едно е изрично несъмнено - няма да се коалираме с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, акцентира Христов. Смятаме като най-близка групировка до Съюз на демократичните сили партия ДСБ, разясни той.

Лидерът на Съюз на демократичните сили сподели, че като партия се концентрират още от в този момент за независимо присъединяване в локалните избори, тъй като ги смятат за извънредно значими. Целта им ще бъде да имат положителни структури по места и да реализират удвоени резултати.

От в този момент ще посочат свои претенденти за кметове и общински съветници, с цел да има време да станат разпознаваеми. Съюз на демократичните сили има сега четирима кметове на регионални градове, които поддържа на предходните избори, напомни Христов. Един от тях е и кметът на Плевен, който, в случай че реши да се кандидатира, Съюз на демократичните сили ще поддържа за втори мандат, посочи водачът на партията. 

Евроизборите, съгласно Христов, са доста тежки и към този момент Съюз на демократичните сили няма решение по какъв начин ще взе участие в тях, само че не е реалистично да взе участие независимо.

Христов съобщи още, че поддържат ГЕРБ в дейностите им за влизане на България в Еврозоната.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР