Предсрочни парламентарни избори са възможни през следващата година, като вероятно

...
Предсрочни парламентарни избори са възможни през следващата година, като вероятно
Коментари Харесай

Предсрочни парламентарни избори през следващата година прогнозират от ДБГ

Предсрочни парламентарни избори са вероятни през идната година, като евентуално ще предшестват евроизборите. Това съобщи на конференция в Сливен заместител - ръководителят на "Движение България на жителите " Найден Зеленогорски.

Според него, доказателство за това са неразбориите в ръководещата коалиция, неприятна външна и вътрешна политика, опит за авторитаризъм на централно и локално равнище. Той позволи, че ръководещите ще се опитат да ги създадат във формат "Две в едно " с локалните избори. От партията ще работят за необятно обединяване в дясното политическо пространство, като се поучат от позволените в предишното неточности.

Председателят на Движението Димитър Делчев разяснява предстоящата инфлация и скок на цените в страната, провокиран от покачването на цените на горивата. От партията оферират редица ограничения за олекотяване на ценовия удар, измежду които понижаване на Данък добавена стойност с два %, както и увеличение прага за наложителна регистрация по Данък добавена стойност и така нататък Делчев съобщи и поддръжката си за портеста на майките на деца с увреждания. Той дефинира държанието на държавното управление като грозно и нечовешко. По думите му, до момента в който ги лъже и протаква, в действителност цели да прокара бюджета без да се вземат ограничения, а проблемите да се отсрочат с още една година.

Ръководството на "Движение България на жителите " през днешния ден е на посещаване в Сливен и Ямбол, където ще се срещне с представители на локалните структури. Срещите са част от национално допитване на партията за това в какъв формат да взе участие на идните избори за Европейски парламент, както и какви да бъдат критериите за възможните претенденти за евродепутати, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР