Предсрочни избори са възможи още тази година, прогнозираха лидерите на

...
Предсрочни избори са възможи още тази година, прогнозираха лидерите на
Коментари Харесай

ДСБ и Да, България прогнозират предсрочни избори още през 2018-та

Предсрочни избори са възможи още тази година, предвидиха водачите на ДСБ Атнас Атанасов и на Да, България! Христо Иванов. Двете партии са част от новата съдружна групировка „ Български манифест за Европа “.
Според Атанасов и Иванов българското председателство на Съвета на Европейски Съюз няма да стабилизира страната.
Следващите избори в България, които може да бъдат още тази година, ще се трансфорат в референдум за българските жители желаят ли централно азиатско ръководство в орбитата на Кремъл и Анкара или България да остане в сърцевината на европейския план, уточни Христо Иванов, представен от БНР.
По думите му българското европредседателство няма да донесе политическа непоклатимост:
Борисов няма да получи нито стабилността и стабилизирането, което европейското председателство трябваше да му даде, нито легитимацията, която очакваше да получи пред българските жители.
Според водача на Атанас Атанасов, ръководещите не са съумели да дефинират по какъв начин европредседателството ще се отрази върху стандарта на живот на българите:
Прожекторът на Европа върху българския политически живот ще покаже доста цепнатини, което, съгласно мен, ще бъде потребно за динамичността на българският политически живот.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР