Предсрочни избори може да има само когато се оформи печелещо

...
Предсрочни избори може да има само когато се оформи печелещо
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Тези от ПП няма да си отидат по гравитачен път, трябва в една тръба да ги нагнетим и да ги изстреляме нанякъде

Предсрочни избори може да има единствено когато се оформи печелещо евро-атлантическо единение, което да ръководи. Сегашната коалиция не може да извършва тази роля, тя е " орел, рак и щука ", съобщи зам.-председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Хамид Хамид по Българска национална телевизия.

" Тези хора ( " Продължаваме промяната " ) няма да си отидат по гравитачен път, би трябвало в една тръба да ги нагнетим и да ги изстреляме нанякъде ", съобщи Хамид, припомняйки репликите, които съгласно Движение за права и свободи министър председателят Кирил Петков им е отправил: " Аз вас ще ви оправя " и " Движение за права и свободи май доста се опасяват ".

" Искам да им припомня на тези хора, че надалеч по-мастити политици, които са се опитвали да оправят Движение за права и свободи, от дълго време не са в политиката ", сподели още зам.-председателят на парламентарната група. Той назова вицепремиера Асен Василев " воин от " Ледена ера ", казвайки, че " Проектът на героя от " Ледена ера " за неуместния български " Магнитски " няма да мине ".

Според зам.-председателя на парламентарната група на Движение за права и свободи Хамид Хамид даже съдружните сътрудници на " Продължаваме промяната " ще паднат жертви на този закон.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР