Предсмъртно писмо до близките си е оставил 54-годишният благоевградски бизнесмен

...
Предсмъртно писмо до близките си е оставил 54-годишният благоевградски бизнесмен
Коментари Харесай

Обесеният бизнесмен от Кочериново оставил предсмъртно писмо

Предсмъртно писмо до околните си е оставил 54-годишният благоевградски предприемач Георги Динков, който бе открит обесен нощес към 20 часа в индустриалната си база в Кочериново, оповестява Монитор.
реклама
Безжизненото тяло на мъжа е намерено да виси под заслон, малко откакто служащите му си тръгнали от базата в Кочериново. Веднага след подаването на сигнала на място са пристигнали криминалисти и екип на Спешен център. „ В подобен случай постоянно се работи по всички вероятни версии. След направения оглед обаче беше намерено и предсмъртно писмо, което е оставил Георги за околните си “, разясниха работещи по случая.
Според осведомени повода Динков да посегне на живота си е подло заболяване, с което се борил от няколко месеца. „ Най-вероятно индивида не е желал да е в тежест на околните си. Не е издържал и е решил самичък да постави завършек на живота си “, разясниха хора от Кочериново.
54-годишният мъж е притежател на компания “Робифирпласт”, която се занимава с произвеждане на полиетилен и термосвиваемо фолио, рекламни торби за опаковка и пликове.
От няколко години предприемачът живее в къща, която се намирала наоколо до фабриката му в Кочериново. Динков е прочут като един от най-хубавите инженери в Благоевград. Той е фамилен с две деца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР