Предсказване на земетресения и терористични атаки, борба с рака и

...
Предсказване на земетресения и терористични атаки, борба с рака и
Коментари Харесай

В Института по роботика изграждат Център за компетентност

Предсказване на трусове и терористични офанзиви, битка с рака и основи на просвета, обвързвана с телепортацията. По тези проблеми към този момент работят в Института по роботика към Българска академия на науките. Там дойдоха първите машини за създаване на Център за подготвеност, наименуван " Квантова връзка, интелигентни системи за сигурност и ръководство на риска ". Той се построява с над 13 милиона лв. европейски пари по оперативна стратегия " Наука и обучение ".

Тази машина ще се употребява за предсказание на срутища, свлачища и трусове. Ще се изпитват мостри, ще се записва потока от наночастици, които те генерират, а спектърът им ще демонстрира по кое време ще настъпи опустошение. При друго проучване ще се разиграват високотехнологични ситуационни игри и благодарение на най-новите достижения на сензориката и металознанието, ще се планува по кое време и по какъв начин ще работят възможните терористи.
Акад. Чавдар Руменин, началник на плана: Затова тук точно ще се създадат такива проучвания, с подобен вид техника, с цел да сме 10 гърди преди тях.
Институтът ще оказва помощ и на медицината за битка с пандемията на нашето време - рака. Изследването не е фантастика и към този момент се прави в Италия, Съединени американски щати, Франция. Пускат се наночастици в кръвта на индивида.

Акад. Чавдар Руменин, началник на плана: Те имат това свойство, че въз основата на изкуствения разсъдък да се групират в клъстери вътре в кръвта на индивида и да нападат малформациите. След това те ще ги унищожат и ще бъдат изведени от организма.
И от приложната просвета към върховете на знанието - ще се сложи началото на проучването на телепортацията. Според концепциите на Стивън Хокинг два фотона, без значение дали единият е на Земята, а другият на края на Вселената, са безусловно идентични и могат да споделят през пространството и времето.

Акад. Чавдар Руменин, началник на плана: А това не е нищо друго с изключение на началото на преместването на информация от една точка на Вселената в друга.
В Центъра ще работят 75 учени. Първите машини към този момент дойдоха, а да нагледа плана пристигна Виториа Вилафранка, която дава отговор и за европейските стратегии в Хърватска, Румъния и Унгария.

Витория Алиата ди Вилафранка, шеф в Групово дело " Регионална и селищна политика " на Европейска комисия: Европейската комисия е изключително удовлетворена от напредъка по плановете, а работата на българските учени може да служи за образец на другите европейски страни.
Още два Центъра посетиха през днешния ден Виториа Вилафранка и заместник-министър Карина Ангелиева - в единия се срещнаха със Суперкомпютър, а в другия с план за чисти технологии.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР