Предсказанията на Ванга за 2018-а година объркаха учените. За пророчествата

...
Предсказанията на Ванга за 2018-а година объркаха учените. За пророчествата
Коментари Харесай

От Това Зависи Нашето Съвремие! Всеки Трябва Да Чуе Новогодишното Послание На Владимир Путин! Видео От Последните Минути

Предсказанията на Ванга за 2018-а година объркаха учените. За пророчествата й написа „ Нюзуик “. Изданието напомня какво е предсказала приживе петричката Касандра.

Едно от предсказанията й гласи, че през идната година ще бъде открита нова форма на живот и сила. Вероятно тя е визирала планетата Венера, която носи името на гръцката богиня на любовта.

Планетарен геолог от Северна Каролина разяснява, че в структурно отношение Венера е най-близка до Земята. Различна е единствено продължителността на деня.

Един ден на Венера продължава повече от една календарна година на Земята. Освен това атмосферата там е изпълнена с въглероден диоксид.

За учените към момента остава мистерия какво тъкмо има на Венера. Последните изследвания са правени преди 20 години. Но нищо чудно тази година да бъде разгадана мистерията с Венера, предвиждат учени, осведомени с предсказанията на Ванга.

Досега галактически кораби на Венера са изпращани от Европейската и Японската галактическа организация. Но при нито една от тези задачи не беше изработен опит за навлизане под облаците въглероден диоксид, покрил повърхността на Венера.

В целите на НАСА е заложено изследване на планетата. Агенцията ще си сътрудничи с Русия, само че към момента няма проекти за взаимни проучвателни действия.

Венера е във фокуса на обитаемата зона. Ако беше по-близо до планетата ни, сигурно учените биха я проучили доста по-рано.

Второто предсказване на Ванга, което в последно време се разяснява все по-често в задграничните медии, е обвързвано с пренареждането на великите сили.

Според гадателката ще се появи страна, която ще измести Съединени американски щати по превъзходство. Ванга е предсказала, че през 2018-а година Китай ще се трансформира в супердържава, написа Вести.бг.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР