Предсказанията на френския ясновидец Мишел дьо Нострадам разпалват общественото въображение

...
Предсказанията на френския ясновидец Мишел дьо Нострадам разпалват общественото въображение
Коментари Харесай

Нострадамус предсказал: Чарлз III ще абдикира, незаконен син става крал

Предсказанията на френския ясновидец Мишел дьо Нострадам разпалват публичното въображение от епохи. Преди години сътрудника му – астрологът Марио Рединг, направи зашеметяващо тълкувание за бъдещето на английското кралско семейство и по-специално на настоящия крал Чарлз III.

Според откривателя на остарелия духовник, Нострадамус предвижда, че ръководството на крал Чарлз III може да бъде доста малко и че той скоро ще абдикира. Марио Рединг преосмислил пророчествата на Нострадамус в светлината на настоящите събития и предположил, че принц Уилям може да бъде идващият крал.

След преосмисляне на първичните прогнози, направени от Нострадамус преди 447 години, астрологът допуска, че „ човек, който в никакъв случай не е очаквал да бъде крал “, ще заеме трона - което води до зашеметяващото изказване, че това може да се отнася за принц Хари или даже за австралиеца Саймън  Дей, който твърди, че е тайният наследник на Чарлз и Камила.



Саймън Доранте - Дей твърди, че е противозаконен наследник на краля и Камила

В своята книга, написана през 2005 година, Марио Рединг употребява загадъчни стихове на Нострадамус, написани през 1555 година, с цел да предскаже тъкмо годината на гибелта на Нейно Величество кралицата.

„ Преамбюлът е, че кралица Елизабет II ще почине към 2022 година на към деветдесет и шест години, пет години по-малко от продължителността на живота на нейната майка… и тогава ще настъпи кралят на островите “, прецизира той.

Астрологът продължава да спекулира, че терминът „ кралят на островите “, употребен в една от пророческите поеми на Нострадамус, значи, че до началото на ръководството на крал Чарлз III по-голямата част от Британската общественост ще се отдели, оставяйки кралството лимитирано до Британските острови.

„ Принц Чарлз ще бъде на седемдесет и четири години през 2022 година, когато поеме трона, само че негодуванието, което избрана част от английското население изпитва към него след развода му с починалата Даяна, принцесата на Уелс, към момента остава “, споделя Марио Рединг.

След това той разсъждава, че поради напредналата възраст на крал Чарлз, публичният напън ще го принуди да абдикира в интерес на принц Уилям. Но във второто издание на книгата си, оповестено през 2006 година, Рединг прави още по-драматично изказване, базирайки се на пророчествата на Нострадамус:

„ Чарлз ще бъде сменен от човек, който в никакъв случай не е очаквал да стане крал. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР