Предсетателят на УС на Левски Павел Колев обяви, че е

...
Предсетателят на УС на Левски Павел Колев обяви, че е
Коментари Харесай

Шеф на Левски разговарял с 20 клуба за играчи, обяви: Пари няма - действайте!

Предсетателят на УС на Левски Павел Колев разгласи, че е разговарял с 20 европейски клуба по отношение на възможни прехвърляния на сини футболисти. Към този този миг в клуба има оферта за един футболист.

Колев добави, че Левски е понижил упованията си за финансовите приходи от трансфер на играчи, съобразявайки се с ситуацията във футболна Европа след COVID-19.

“90% от информацията в медиите е нечиста сделка. Имаме съответна оферта за футболист сега, която се надявам да докара до произлязъл трансфер. Причината да не го загатвам е, че му предстоят медицински прегледи. Очаквам да получа проектодоговор от покупател. Интерес към нашите футболисти има.

Разговарял съм с 20 клуба, множеството от тях бяха добре готови за нашите футболисти. На път сме да получим предложения от тях. Имаме няколко състезатели, които провокират интерес, и то сериозен. Какви са финансовите параметри? Те са на база трансферния пазар в Европа. Състоянието на множеството клубове не е по никакъв начин розово. Нашите упования, които бяха консервативни, само че много смели, няма да бъдат осъществени що се отнася до приходната част. Но се надяваме да покрием с тях отговорностите за последните пет-шест месеца”, сподели Колев, след което продължи:

“Ако има нови попълнения, а към този момент имаме две - то те ще бъдат привлечени като свободни сътрудници.

Преди една година цяла Европа знаеше, че Левски разполага със средства и трябваше да чувам монолози на това какъв брой богат е Левски. Сега е простичко: пари няма, действайте.

Ще има още нови попълнения, само че те няма да се отразят на бюджета на Левски.

Левски е клуб с много солидна история и дръзвам да настоявам, че през последната година се трансформира в синоним на уместност и много добър кредитоспособен тим. За страдание това към този момент не е реалност, само че желаеме да продължим да сме правилни.

Има благоприятни условия да се укрепи отборът”, приключи Колев. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР