Председателят на ЗС на БФС Варна - Георги Мирчев, говори

...
Председателят на ЗС на БФС Варна - Георги Мирчев, говори
Коментари Харесай

Позицията на председателя на ЗС на БФС за скандала между децата

Председателят на ЗС на БФС Варна - Георги Мирчев, приказва пред Sportal.bg за абсурда, който се развихри сред детските обединения на Атлетик (Шумен) и Девня.

" Искам изрично да заявя, че изнесената информация в медиите, не дава отговор на истината. Много е елементарно в този момент да се сипят обвинявания. Докладите на длъжностните лица сега са при мен и те радикално се разграничават от това, което се написа. Затова ще събера хората, които са участвали на срещата и треньорите на двата отбора, и след това ще вземем решение какви санкции да наложим. Когато става дума за деца, би трябвало да бъдем доста деликатни.

Ние, с изключение на треньори и ръководители, е нужно да бъдем и възпитатели. Какво тъкмо се е случило? При присъждане на фаул от страна на съдията, едно от момчетата на Шумен е блъснало състезател на Девня. Настанало е сдърпване и състезателите са разтървани. Малко по-късно Шумен напуща терена и отхвърля да доиграе мача.

Нали знаете какво е наказването освен това състояние. Това се е случило. Нямало е ритници и силоваци, които са налагали децата. Нямам желание да пазя никого. За мен всички клубове са равни. За Девня също ще има последици, защото е имало пропуски в организацията. Жалба в БФС не е постъпвала. Просто е достигнала информация. Ще се съберем и ще решим по какъв начин да действаме ", съобщи Георги Мирчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР