Председателят на Здравна комисия и депутат от ГЕРБ д-р Даниела

...
Председателят на Здравна комисия и депутат от ГЕРБ д-р Даниела
Коментари Харесай

Даниела Дариткова поема шефството на ГЕРБ в парламента

Председателят на Здравна комисия и народен представител от ГЕРБ доктор Даниела Дариткова ще оглави парламентарната група на ръководещата партията. Това заяви министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи БГНЕС.

В сряда Цветан Цветанов, който водеше депутатите на ГЕРБ подаде оставка и напусна Народното събрание, само че остава зам.-председател на партията и ръководител на предизборния щаб. До напускането на Народното събрание от страна на Цветанов се стигна след имотния скандал, добил известност като „ апартамент гейт ”. Цветанов е придобил апартамент в първокласна постройка на компания „ Артекс ” със личен ВИП асансьор, водещ от гаража до всекидневната в влиятелния квартал „ Изток ”.

По думите на Борисов с оставките „ въпросът е решен ”.

Преди Цветанов оставки подадоха министърът на правораздаването Цецка Цачева, зам.-министърът на спорта Ваня Колева и зам.-министърът на енергетиката Красимир Първанов. Всички напуснаха кабинета, откакто са придобили жилища от компания „ Артекс ” на цени, надалеч под пазарните.

Твърдението за приятелския огън е безспорна неистина, съобщи Борисов. Всички сме страдали от този скандал, добави той.

Премиерът заяви, че по-късно денем ще заяви кой ще е новият министър на правораздаването. Името ще бъде обявено по-късно, с цел да няма неточности и да не се постанова евакуиране на кандидатурата, изрази се Борисов.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР