Председателят на World Snooker Бари Хърн обяви, че ще бъде

...
Председателят на World Snooker Бари Хърн обяви, че ще бъде
Коментари Харесай

Увеличават бонуса за максимум в “Крусибъл”

Председателят на World Snooker Бари Хърн разгласи, че ще бъде обезпечен спомагателен бонус за възможен оптимален брейк от 147 точки за идното Световно състезание в “Крусибъл”. В момента паричната премия се дефинира на правилото на струпване, като стартира от 5 хиляди паунда и се усилва с толкоз на всеки идващ шампионат, до момента в който някой не прибере всичко, след което се стартира изначало.

Тъй като Рони О’Съливан и Стюърт Бингам направиха оптимални брейкове на Откритото състезание на Китай по снукър, те ще си поделят насъбраните до момента 42 000 лири. Това значи обаче, че по сегашната логичност най-много в “Крусибъл” ще “струва” единствено 5 000 паунда, което е прекомерно незначително заплащане, в случай че в Шефилд сходно достижение би станало именито. Това предизвика и Бари Хърн да обещае в обществените мрежи, че ще бъде обезпечен паричен
бонус за възможна 147-ма на Световното, само че не разкри повече детайлности.

Sure we will do something extra at the worlds. Watch this space.
— Barry Hearn (@BarryHearn) April 4, 2018
Последният оптимален брейк в “Крусибъл” е на Стивън Хендри през 2012 година, като тогава той прибра 40 хиляди паунда, плюс още 10 000 за най-голяма точкова серия в шампионата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР