Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник

...
Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник
Коментари Харесай

Каракачанов: Ситуацията с НФСБ не е точно развод, а естествен ход на събитията

Председателят на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността не дефинира като "развод " с НФСБ решението за независимо явяване на партията му на идните избори. Според него това е естествено развиване на обстановката, а такова е и желанието на над 75% на членовете на Вътрешна македонска революционна организация.

Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността направи в Плевен доклад на свършеното през мандата. Той заяви, че към този момент е номиниран за лидер на листата на Вътрешна македонска революционна организация в Плевен.

Тенденцията стартира да се постанова още 2019 година на евроизборите, когато се явихме поотделно и безусловно няколко месеца по-късно на локалните избори още веднъж поотделно, тъй че не бих го нарекъл бракоразвод, това е натурален ход на събитията в политиката. И другото, което мога да кажа, е, че това е преобладаващото мнение на нашите структури в страната, разясни Каракачанов, представен от Българска национална телевизия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР