Председателят на вътрешната комисия Цветан Цветанов и румънският му колега

...
Председателят на вътрешната комисия Цветан Цветанов и румънският му колега
Коментари Харесай

Цветанов и румънският му колега излязоха с обща позиция за членството в Шенген

Председателят на вътрешната комисия Цветан Цветанов и румънският му сътрудник Дорел Къпрар се сплотиха към позицията, че не е заслужено България и Румъния към момента да не са членове на Шенген, въпреки да са изпълнили всички условия. Дорел Къпрар, който управлява мега-комисията по защита, публичен ред и национална сигурност в румънския парламент е на работно посещаване дружно с делегация у нас по покана на българския си сътрудник.

 Цветан Цветанов, ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред: Дадохме оценка и за несправедливостта, която има все още към България и към Румъния по отношение на влизането в Шенгенското пространство, тъй като и Румъния, и България са покрили условията за влизане в Шенгенското пространство.

Дорел Къпрар, ръководител на Комисията по защита, публичен ред и национална сигурност на румънския парламент: Заедно, в случай че издигнем обединен глас пред мощните в Европейския съюз, бихме могли да реализираме доста повече. И мога да кажа, че ние, комисиите по вътрешен ред и защита към този момент вървим по една права линия, с цел да изпълним всичко, което сме си сложили за цел.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР