Председателят на Върховния касационен съд /ВКС/ г-н Лозан Панов връчи

...
Председателят на Върховния касационен съд /ВКС/ г-н Лозан Панов връчи
Коментари Харесай

Председателят на ВКС връчи златен почетен знак на съдия Надя Иванова от Окръжен съд – Монтана /снимки/

Председателят на Върховния касационен съд /ВКС/ господин Лозан Панов връчи „ Личен почетен знак: първа степен златен “ на арбитър Надя Иванова Георгиева от Окръжен съд – Монтана.
На съвещание, извършено на 10 декември 2019 година, съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет насърчи Надя Иванова с отличие „ Личен почетен знак първа степен – златен “, както и с парична премия в размер на 1000 лв. за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово осъществяване на служебните отговорности и високи нравствени качества. В края на предходната 2019 година арбитър Иванова излезе в пенсия след повече от четвърт век работа в Окръжен съд – Монтана и стотици прегледани и решени административни, наказателни и цивилен каузи.
На съвещание на Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет на 4 февруари награди бяха връчени на седем съдии от цялата страна, измежду които бе и Надя Иванова.
Поощрените магистрати изрекоха признателност към членовете на съдийската гилдия за високата оценка към осъществяването на професионалните им отговорности и персоналния им принос за одобряване върховенството на закона и престижа на съда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР