Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов призова да се

...
Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов призова да се
Коментари Харесай

Панов иска разследване на търговия с влияние при избора на тримата големи

Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов прикани да се проверява има ли политическа интервенция в избора на " тримата огромни " в правосъдната система - ръководителите на Върховен касационен съд, Върховен административен съд и основния прокурор. Повод са думите на премиера Бойко Борисов пред БТВ, че " го е подкрепил най-вече " за избирането му преди четири години.

В рамките на няколко седмици и основният прокурор, и министър председателят оповестяват данни за търговия с въздействие, сподели през днешния ден Панов пред публицисти след репликата на Борисов и думите на основния прокурор Сотир Цацаров при избора на Иван Гешев, че първите избори в правосъдната система са се правели в " две други здания ".

Панов напомни и абсурда " Яневагейт " с думите " това, което остана под линия беше - две каки си приказват. За да не остане в този момент под линия, че две батки си приказват, бих призовал проверяващите органи с оглед оповестените данни за търговия с въздействие да стартират следствие.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР