Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов, председателят на Комисията

...
Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов, председателят на Комисията
Коментари Харесай

Бойко Борисов призова Лозан Панов и Пламен Георгиев: Или подавайте оставка, или излезте в дълъг отпуск

Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов, ръководителят на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество Пламен Георгиев  и шефа на Национална следствена работа Борислав Сарафов да подадат оставки или да се отдръпват в дълъг отпуск. Това ги прикани персонално министър председателят Бойко Борисов, а изявлението му бе във връзка със абсурда с евтините жилища от компания " Артекс ", в който бяха забъркани и висшите магистрати.

Бойко Борисов даде образец с фрагментите на неговата партия и държавно управление като Цветан Цветанов и Цецка Цачева, които също подадоха оставки.

" Ние в ГЕРБ сме основали стандарт  и когато има такива кавги, дали е министър, зам.-министър или ръководител на парламентарна група се подава оставка. Същото бих предложил на забърканите в тези кавги в този момент. Но тъй като има и хора от правосъдната система, само че те не обичат да бъдат слагани под общ знаменател или са доста чувствителни, а аршинът би трябвало да бъде идентичен за всички, или да излязат в дълъг отпуск, до момента в който разнообразни от техните институции създадат инспекциите.  

И в КПКОНПИ, и във Върховен касационен съд, и в Следствието. Не загатвам имена неслучайно, тъй като са доста чувствителни. Но аршинът и стандарътът би трябвало да бъде еднакъв. Или незабавна оставка, или дълъг отпуск, до момента в който не минат инспекциите, и то оптимално транспарантни инспекции ", разгласи Борисов на конференция в централата на ГЕРБ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР