Председателят на Управителния съвет на футболен клуб Асеновец Драгомир Георгиев

...
Председателят на Управителния съвет на футболен клуб Асеновец Драгомир Георгиев
Коментари Харесай

Избраха футболен бос за нов председател на Общинския съвет в Асеновград

Председателят на Управителния съвет на футболен клуб „ Асеновец ” Драгомир Георгиев е новият началник на Общинския съвет в Асеновград.

56-годишният икономист по обучение и общински консултант от Политическа партия „ Народен съюз ” бе единствената препоръчана кандидатура за заместител на отстранения от поста му на 29 ноември доскорошен ръководител на локалния парламент Светозар Шуманов (Реформаторски блок) по време на изключителната сесия.

На нея участваха 32-ма от всичките 33-ма старейшини, като дългогодишният финансов инспектор в НОИ-Пловдив и някогашен основен счетоводител на Община Асеновград бе определен за нов ръководител с 18 гласа „ за ”, 11 „ срещу ” и три от бюлетините в урната бяха оповестени за недействителни. „ Съвсем неотдавна съм в политиката – едвам от 2 години, само че считам, че ще бъда потребен и това ще го оцените всички вие. Благодаря на доктор Шуманов и се надявам, че ще мога да разгадавам на опита му ”, бяха първите думи на новия началник на локалния парламент в Асеновград.

Драгомир Георгиев е роден през 1961 година в Асеновград. Завършил е стопанска система и финанси в Държавния университет в Санкт Петербург със степен магистър и близо 30 години работи по специалността си. В ОбС-Асеновград до момента бе член на комисиите „ Бюджет и финанси ”, „ Правна ” и „ Предотвратяване и определяне на спор на ползи ”.
 13pl4002-asenovgrad-dragomir-georgiev-1  13pl4002-asenovgrad-dragomir-georgiev-2  14pl4002-obs-asenovgrad-1
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР