Председателят на Управителния Съвет на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан

...
Председателят на Управителния Съвет на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан
Коментари Харесай

Цветанов обсъди дейността на ЕАЦС с Антонио Лопес

Председателят на Управителния Съвет на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан Цветанов и изпълнителният шеф София Петкова се срещнаха през днешния ден в Брюксел с Антонио Лопес, общоприет секретар на Европейската национална партия и член на Изпълнителния съвет на Центъра за европейски проучвания “Вилфрид Мартенс”.

Цветанов показа главната концептуална рамка, полезности и акценти в работата на центъра. Той акцентира, че плановете, с които организацията ще започва са с фокус върху противодействието на подправените вести, битката с трафика на хора и основаване на просвета на спомнянето за последствията от годините на комунистическия режим.

Лопес изрази поддръжка за метода към тематиката сигурност, основан на полезности и съобщи, че противодействието на хибридната война е изключително значимо, защото през последните години стана ясно, че всяка европейска страна може да бъде жертва на хибридна офанзива, която да компрометира демократичните процеси. Двамата се съгласиха, че главен съставен елемент на това противопоставяне е и тясното партньорство сред евро-атлантическите сътрудници и съдружници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР