Председателят на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов направи интересно изказване пред

...
Председателят на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов направи интересно изказване пред
Коментари Харесай

Шеф на ЦСКА 1948: Имаше фенове, които буквално не се престрашиха да дойдат

Председателят на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов направи забавно изявление пред формалния уебсайт на клуба. Шефът на " алените " съобщи, че през вчерашния ден е имало почитатели, които не са се престрашили да дойдат на инициираната от него среща в Разград. Гьонов обаче не посочи за какъв тъкмо боязън приказва. Ето какво написаха " алените ":

" ЦСКА предложения за среща почитатели от Североизтока тази неделя, когато гостуваше на Лудогорец 2 в Разград. И остана удивен от желанието на ентусиастите да дискутират всички горещи тематики в клуба с изпълнителния шеф Добрин Гьонов и със спортния началник Кирил Котев. Над 20 души, главно от Варна, Русе, Търговище, Преслав, пристигнаха в ресторанта на локален хотел.
„ Благодаря им особено, срещнах се с доста нови лица, несъмнено съм прелестно сюрпризиран “, показа Добрин Гьонов пред клубния уебсайт. „ Поговорихме близо два часа, в които чух много хрумвания и рекомендации. Имаше стремежи за нови срещи и в други градове от района. Със сигурност ще ги вземем поради.

Съжалявам единствено, че чух и за други хора, които имаха стремежи да вземат участие в срещата, само че безусловно не се престрашиха в последния миг “.

Както е известно, ЦСКА стартира огромна акция по обединяване на всички почитатели, които не са съгласни с подмяната на „ Армията “, осъществена през 2016 година. Очаквайте нови начинания, като още веднъж припомняме – поканени са всички, без значение дали посещават наши мачове, или по някаква причина още не виждат смисъл да идат на стадиона.

Добре са пристигнали и тези, които са били на мач на „ Армията “ последните три сезона, само че са усетили лъжата. Маските занапред ще падат! Ние идваме! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР