Председателят на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов коментира решенията на Софийски

...
Председателят на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов коментира решенията на Софийски
Коментари Харесай

ЦСКА 1948: Ако от Литекс искат, могат да вземат емблемата до няколко дни

Председателят на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов разяснява решенията на Софийски апелативен съд по отношение на активите на ЦСКА. Както е известно, измежду въпросните активи е емблемата на 31-кратните първенци, а правото да я придобие има компанията " Ред Енимълс ", спечелила търга с оферта от 8 милиона лв..

" Вече всичко е ясно! Софийски апелативен съд отхвърли всички тъжби, само на Атанас Борносузов дава опция да апелира пред Върховен касационен съд, само че и неговата тъжба е отхвърлена. И няма по какъв начин да е по различен метод, в случай, че Борносузов получава 100% от вземанията си!

Знае се доста добре, че Атанас Борносузов работи като треньор на юноши на стадион " Българска войска ". Ще ви пратя фотография като докателство на думите ми. Оттук нататък няма никаква спънка емблемата да бъде платена.

Ако отново стартира да се крие и да жали е явен знак за всички, че емблемата на ЦСКА няма да бъде платена от тях! Помним по какъв начин лятото Борносузов не можеше да бъде открит, с цел да си получи известието за заплащането на прословутите 15 лв..

Топката е напълно в полето на Литекс. Ако желаят да платят в действителност емблемата на ЦСКА, това може да се случи в границите на една седмица. Не го ли създадат, излиза наяве на всички, че единствено отсрочват във времето и нямат никакво желание да заплащат ", съобщи Добрин Гьонов пред Sportal.bg .

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР