Председателят на Тръст Синя България Даниел Стрезов заяви, че привържениците

...
Председателят на Тръст Синя България Даниел Стрезов заяви, че привържениците
Коментари Харесай

Даниел Стрезов от Тръст Синя България: Трябва да намерим и приложим работещ модел на управление

Председателят на Тръст " Синя България " Даниел Стрезов съобщи, че последователите на Левски нямат подготвеност да поемат ръководството на клуба на момента.

" Придобиването на акциите от почитателите е развой. В момента наподобява, че клубът е тръгнал към своята финансова самостоятелност ", показа Стрезов.

" Имаме сделка, че ще получим документи и ще заявим пред общността по този начин ли е, или не. Осъзнаваме, че моделът е неверен. Осъзнаваме, че това няма да се промени от през днешния ден за през вчерашния ден ", добави той.

" Това, че ние в България не познаваме други работещи модели, не значи, че подобен не съществува. И не значи, че ние не би трябвало да се опитаме да ги намерим и използван ".

" Ако на следващия ден акциите бъдат подадени, нямаме подготвеност да поемем чисто административно ръководството на клуба, да не приказваме финансово. Но въпреки това ние сме хората, които посрещаме и изпращаме следващата бащица. Едни и същи дейности ще водят до едни и същи резултати. Рискът е съсредоточен единствено в едно място ", приключи Стрезов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР