Председателят на The Tortured Poets Department е на път да

...
Председателят на The Tortured Poets Department е на път да
Коментари Харесай

Пазарувайте винили от специално издание на „The Tortured Poets Department” на Тейлър Суифт в Target

Председателят на „ The Tortured Poets Department ” е на път да свика още една сесия за поръчка на 19 април, когато ще излезе 11-ият студиен албум на Тейлър Суифт рафтовете.

Суифт разгласи идния си албум на Грами през 2024 година, до момента в който приемаше премията за най-хубав поп вокален албум (за „ Midnights “) и го последва с обява в Instagram, намекваща за естетиката на новата епоха.

„ В любовта и поезията всичко е почтено “, гласеше известието. „ С почитание, ръководителят на отдел „ Измъчвани поети “.

Докато 19 април изглеждаше светлинни години надалеч на 4 февруари, датата на издаване на албума в този момент е единствено след няколко дни и разпродадените издания на албума още веднъж са налични за предварителна поръчка – този път от Target, а не от Swift личен уеб страница.

Точно като предходните издания на Swift, певицата се сплоти с Target, с цел да сътвори специфични издания, извънредни за търговеца на дребно; за “Tortured Poets ” сбирката включва един винилов вид и четири CD вари...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР