Председателят на Столичния общински съвет (СОС) предложи да се върне

...
Председателят на Столичния общински съвет (СОС) предложи да се върне
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Предлагам да върнем картата за една линия


Председателят на Столичния общински съвет (СОС) предложи да се върне картата за една линия след бурното неодобрение от последните дни против нейното унищожаване. Това стана на брифинг преди началото на днешното съвещание на градския парламент.

„ Каня комитета от общински съветници, които са създатели на, в това число на концепцията за отпадане на картата за една линия на съвещание, с цел да преразгледат своето решение. Предлагам да върнем. Очевидно е, че за част от жителите, които употребяват тези транспортни документи, решението сътвори усложнения “, съобщи ръководителят на СОС Георги Георгиев.

Той изясни, че общински съветници, които са се подписали под новите правила се „ извъртат “ през последните дни. „ Предложението за отпадането на е подписано от общински съветници, единомислещо, членове на този комитет от всички политически групи - както сътрудниците Зарков и Прошков от ГЕРБ, по този начин и Калоян Паргов и Альоша Даков от Българска социалистическа партия. Имаме автограф и на Симеон Ставрев от Демократична България. Най-гласовитият труженик за градски превоз - Борис Бонев, също е създател на тази концепция “, сподели Георгиев.

„ 36 000 души бяха лишени от опцията да избират по какъв начин да се движат в градския превоз. Освен това към този момент реагирах по въпроса за санкцията при не валидиране на и предложих тя да отпадне. Тарифната политика е добра и няма да разреша едно дребна камъче да обърне колата “, разяснява още Георгиев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР