Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев призова съветниците да

...
Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев призова съветниците да
Коментари Харесай

След кашата на Бъ Бонев – връщат картите за 1 линия

Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев прикани съветниците да върнат картата за една линия в градския превоз.

До месец и половина може решението да влезе в действие. Причината е недоволството на пасажерите.

Хаосът с електронната система за таксуване стана след инициирани от Борис Бонев, Спаси София, промени, измежду които даже наложителни едногодишни карти за възпитаници и студенти на цена 200 лева

Отпаднаха както картите за 1 линия, по този начин и билетите от по 1,60, както и кочана с по 10 талона за по 1,20.

В началото на седмицата Георгиев разгласи, че ще предложи да отпадне и санкцията от 3 лв., която трябваше да се постанова на пасажера, в случай че не е валидирал транспортния си документ, напомни ръководителят на столичния парламент.

Очевидна е реакцията на жителите, 36 хиляди от тях бяха лишени от правото да избират сами дали да употребяват годишната или месечната карта. Това би трябвало да бъде поправено и чакам от комитета в незабавен порядък да вземе такова решение.

Има законов период, който в случай че бъде спазен и се работи в бърз порядък, в границите на месец и половина може да влезе в действие решението, защото най-малко един месец е общественото разискване на документа, сподели Георгиев.

35 хиляди електронни билета са продадени за първите 11 дни на годината, което демонстрира, че системата работи, акцентира обаче Георгиев.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР