Председателят на Старейшини ГЕРБ Николай Андреев е посетил Видин, където

...
Председателят на Старейшини ГЕРБ Николай Андреев е посетил Видин, където
Коментари Харесай

Председателят на Старейшини ГЕРБ Николай Андреев се срещна с представители на партията от Видин, Враца и Монтана

Председателят на Старейшини ГЕРБ Николай Андреев е посетил Видин, където се е срещнал с ръководителите на СГЕРБ от Видин, Враца и Монтана и на младежката организация в града. Това оповестяват от пресцентъра на партия ГЕРБ във Видин.

"Имам особено отношение към района. Дължи се на моите сътрудници - хората, с които към този момент 12 години работим дружно. Важното е, че вървим напред, резултатите са положителни. Постигнахме доста, още доста следва да създадем. Защото хората изискват от нас, упованията им са още по-големи. Но и би трябвало да демонстрираме направеното, да представяме постигнатото, тъй като другояче елементарно се омаловажава и изопачава ", е споделил на срещата Николай Андреев.

На работната среща е изработен разбор на резултатите от изборите за Европейски парламент и е регистрирана дейната работа на старейшините в предизборната акция. Според професор Андреев по време на акцията партия ГЕРБ е била подложена на колосален напън от главните си политически съперници.

Председателят на Старейшини ГЕРБ е подчертал още, че само претендентите на ГЕРБ са поставяли европейските тематики при срещите си с хората по време на предизборната акция за членове на Европейски парламент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР