Председателят на Социалистическата партия на Сърбия (СПС) Ивица Дачич съобщи,

...
Председателят на Социалистическата партия на Сърбия (СПС) Ивица Дачич съобщи,
Коментари Харесай

Ивица Дачич: С Вучич се договорихме да продължим политическото си сътрудничество

Председателят на Социалистическата партия на Сърбия (СПС) Ивица Дачич заяви, че е договорил с президента на Сърбия и водач на Сръбската прогресивна партия (СПП) Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. да продължат политическото съдействие между тях, съобщи организация Бета.

" Като се има поради, че имаме идентични политически цели, президентът Вучич и аз сме на мнение, че би трябвало да продължим политическото си съдействие в най-хубав интерес на Сърбия и в тези тежки и бурни времена, които са пред нас. Ще продължим диалозите си още идната седмица и по-късно ще предадем за решение предложенията си за решение на нашите партийни органи ", сподели Дачич за " Новости " след диалога с Вучич.

Тема на диалога е било образуването на новото държавно управление, като Дачич означи, че е приказвал с ръководителя на СПП от името на цялата си изборна листа. СПС взе участие в изборите в коалиция с партията Единна Сърбия и Партията на пенсионерите в Сърбия.

Дачич посочи, че не е станало дума за кадрови решения, добавя Българска телеграфна агенция.

Вучич сподели през вчерашния ден, че преди края на август (съставът на правителството) ще бъде в Скупщината и добави, че ще беседва с ръководителя на Социалистическата партия на Сърбия Ивица Дачич като с " евентуален съдружен сътрудник ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР