Председателят на СОС Георги Георгиев подписа решението с Подробния устройствен

...
Председателят на СОС Георги Георгиев подписа решението с Подробния устройствен
Коментари Харесай

Председателят на СОС с важна новина за квартал "Горубляне"

Председателят на СОС Георги Георгиев подписа решението с Подробния организационен проект на " Горубляне " - един значим и обемен във всеки един смисъл документ. С влизането му в действие ще се вкара ред квартала и ще бъдат усъвършенствани изискванията на живот там.

Ето какво написа Георгиев във Facebook: " Територията, предмет на решението попада в обсега на създадените за м. " Горубляне " - транспортно-комуникационна скица и обстоен комуникационнотранспортен проект за част от артериите от първостепенната улична мрежа.

С признатата разработка се обезпечават условия за устройствено регламентиране и реализация на обектите на техническата инфраструктура и комуникационно-транспортна обязаност на територията с първостепенната улична мрежа на Столична община.

Предложено е ново информационно решение за кръстовището сред продължението на ул. " Михаил Греков " и бул. " Копенхаген ", попадащо в част от територията на парк " Изток ". " се споделя в решението. Благодаря на екипа на основния проектант Здравко Здравков и на всички дейни жители, които се включиха с съответни оферти по време на публичните разисквания. Честито! ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР