Председателят на СДС-Варна, д-р Янко Станев пред Днес+ - Д-р Станев,

...
Председателят на СДС-Варна, д-р Янко Станев пред Днес+ -	Д-р Станев,
Коментари Харесай

Единството, вдъхновението и надеждата са основа на листата №12

Председателят на СДС-Варна, доктор Янко Станев пред „ Днес+ ”

- Д-р Станев, какво е политическото обръщение на СДС-Варна, за евроизбори 2019?

- Аз мисля, че това не са избори за популярност, а избори за свободата. За Европа и за свободата.Това е убеждението на СДС-Варна. Радваме се, че „ Движение Гергьовден ”, Съюзът „ Дъждовни води на репресираните ” са с общи позиции и тук, във Варна, работим дружно. Това е даже разширение на формата Европейска национална партия /ЕНП/.

- Как влияе моделът ЕНП на гласоподавателите съгласно Вас?

- Единството, вдъхновението и вярата са основа на тази коалиция ГЕРБ-СДС и сътрудниците, които се причислиха към нас, това се усеща и измежду членовете, и измежду симпатизантите. Това е верният политически път, изключително за евроизбори.

- Има сериозен опит за компроматна офанзива против десницата?

- От компромати рано или късно ще си изпатят тези, които ги вършат. Тази вербална, пасивна, дейна и всякаква експанзия не европоведение а евроПАДЕНИЕ. Друг е въпросът, че грешките би трябвало да се регистрират и да има успеваемост при понататъшните управнически решения. Мисля, че политическата класа в България към този момент е узряла за това, че промяна на модела на живот в страната би трябвало да има. Това е пътят, по който би трябвало да се върви напред. Всички ограничения за повишение на приходите на българите са положителни. Всички ограничения срещу т.нар корупция, само че не помпозни и илюстративни, а действителни и многомащабни, и другите модели, пречещи за повишение на приходите, би трябвало да отпаднат. Всичко, което е положително за елементарния българин, да се осъществя, всичко, което не е положително, отпада. Това е и задачата на депутатите от Република България в Европейския парламент.

- Смятате ли, че всички претенденти от листата на ГЕРБ-СДС са подготвени за този път?

- Мога да ви подсигурявам, че всички претенденти в листата на ГЕРБ-СДС и сътрудниците им са подготвени за отбрана на ползите на българските жители и на Република България в Европарламента. Абсолютно подготвени. Не се интересувам от частичните вътрешни резултати, а единствено от крайния резултат на ЕНП-коалицията. Разбира се, че всеки има право на избор, всеки има избор да употребява преференция, и интензивност в други аспекти. Това е дясното мислене. Но ние в СДС-Варна, сме за стабилността на огромния план ГЕРБ-СДС и формата ЕНП и сътрудници.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР