Председателят на СДС Румен Христов се обърна към избирателите на

...
Председателят на СДС Румен Христов се обърна към избирателите на
Коментари Харесай

Румен Христов шамароса ДеБъ: Ако основателите на СДС чуят за коалицията ви с БПС, ще се обърнат в гроба

Председателят на Съюз на демократичните сили Румен Христов се обърна към гласоподавателите на Демократична България за поддръжка, а не да гласоподават за прокомунистическата Българска социалистическа партия след седмица.

„ Нямам подозрение, че на изборите в неделя ще спечелим. Нямам подозрение, че хората, които утвърждават политиката на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, ще ни поддържат. Моят зов е към тези, които поддържат „ Демократична България “. Най-вече тези, кОИТО отидоха и направиха коалиция с Българска социалистическа партия. Нещо, което е неприемливо!

Ако нашите създатели, огромна част от тях не са всред живите, чуят, че „ Демократична България “, който произлезе от Съюз на демократичните сили, поддържа Българската социалистическа, разбирайте Българската комунистическа партия, несъмнено ще се извърнат в гроба “, съобщи Христов по време на предизборното събитие „ По-силни от рецесиите! “ за представянето на листите на ГЕРБ-СДС.

„ Аз се обръщам към тях – помислете за кого ще дадете вота си в неделя. Да, ние ще спечелим изборите, само че имаме потребност и от вашите гласове. Те няма да отидат при Българска социалистическа партия “, зарече се Христов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР