Председателят на сдружение ЦСКА Завинаги - Александър Чакмаков продължава да

...
Председателят на сдружение ЦСКА Завинаги - Александър Чакмаков продължава да
Коментари Харесай

Чакмаков: ЦСКА плати за фалита си, най-важното е, че публиката е на Армията

Председателят на съдружие " ЦСКА Завинаги " - Александър Чакмаков продължава да работи по възраждането на баскетболния клуб, само че следи изкъсо процесите и във футбола.

" Има разнообразни способи да се върнеш на върха. Животът е подобен в 21-ви век, че да приказваме за сантиментални неща от 50-те години на предишното столетие явно не може.

Това е методът, по който ЦСКА сега съществува - с публиката си, с историята си. Сега съотношението е такова, че публиката е значима. А тя е на стадиона. Както виждаме, ЦСКА има най-голямата аудитория и това е безспорен факт. Това е тимът с най-вече последователи и най-висока междинна посещаемост на мачовете. Така че историята на клуба е там.

 Александър Чакмаков пред Topsport.bg: Никой не може да изкарва пари от
Александър Чакмаков пред Topsport.bg: Никой не може да изкарва пари от " ЦСКА Завинаги "

" До 2-3 години ЦСКА ще има професионален мъжки баскетбол "

Сега последното нещо, което ще легитимира до дъно и пред безусловно всички е марката и емблемата, което считам, че също ще бъде позволено по някакъв метод. Както виждаме - най-важното е това какво желае публиката, защото спортът се прави за хората. Никой не гледа една комерсиална компания по какъв начин е записана. ЦСКА има потребност от публиката си и откакто преобладаващата част е на стадион " Българска войска ", отговорът е даден. Другото е въпрос на тълкования и на страсти.

Ако някой огледа Ботев (Пловдив) - дали почитателите им се интересуват чий лиценз е взет? Самите ЦСКА и Левски са минали през толкоз доста трансформации - Динамо, Левски-Спартак, Витоша...

В последна сметка ЦСКА си заплати цената - беше във " В " група, откъдето завоюва Купата на България. Не играе трета година в евротурнирите... Даже и от морална позиция е реалност, че по някакъв метод клубът заплати за този банкрут ", сподели Чакмаков пред bTV.

 Александър Чакмаков пред Topsport.bg: Ще оказвам помощ на ЦСКА, без значение кой е притежател
Александър Чакмаков пред Topsport.bg: Ще оказвам помощ на ЦСКА, без значение кой е притежател

" Феновете са най-големият капацитет на клуба "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР