Председателят на сдружение "Сини сърца" Илия Христов бе гост в

...
Председателят на сдружение "Сини сърца" Илия Христов бе гост в
Коментари Харесай

Павел Колев предупредил накъде отиват нещата още преди мача с ЦСКА

Председателят на съдружие "Сини сърца " Илия Христов бе посетител в предаването "Спорт в обектива " по Канал 3. Той показа, че Павел Колев е предизвестил накъде отиват нещата още преди мача с ЦСКА и че сдружението подарява по 10 000 лв. месечно на клуба.

"Сдружението не е писало нито е взело участие в тази декларация. Аз не знам кой е създателят, само че тя провокира съществено напрежение. Невъзможно е да се стигне до разцепление сред почитателите тъкмо в този миг. 3 милиона звучат доста добре, само че нямам доверие да има доста хора, които да могат да ги извадят. В момента нямаме информация по отношение на решението на Васил Божков за акциите на клуба. Павел Колев въплъщава управлението на Левски ", стартира той.

"Не желая да разясня почитатели на други тимове. Ние не сме желали помощ от страната, като благодеяние. Ние желаеме заем или заем, който по-късно да върнем. Факт е, че отговорностите на Левски са фрапантно понижени ", разкрива Христов.

"Нищо не е прикрито от тези срещи, който организирахме в последните седмици. Още преди мача с ЦСКА Павел Колев предизвести, че нещата отиват в неприятна посока. Хората поясняват настояването на заем като молене за пари. Сигурно 70 % от хората в България имат заеми. Това е процедура в западна Европа. Има доста такива тимове, които взимат заеми от банки ", уверен е ръководителят.

"Това е най-тежкият миг в историята на Левски. Клубът е изправен пред съществено тестване. Собственикът има своите причини и взема решения. Верният ход в този момент е последователите да създадат, каквото могат по силите им, макар тежкото състояние, в което се намираме сега. Сдружение "Сини сърца " продължава ежемесечно да подарява по 10 хиляди лв. на клуба ", показа гостът в студиото на Канал 3.

"За мен най-важното е да се резервира историята на Левски. За мен не е вид да се разгласи банкрут, да припознаваме други тимове, да слагаме тирета и други сходни допълнения към името. Левски би трябвало да резервира историята и да преглътне един горчив хап. Нашата история е над 100 години. Имаме доста моменти, за които можем да се гордеем. Всичко в Левски е съградено от последователи. Нищо не е обещано безплатно. Оптимизъм ми дава вярата, че притежателят ще прояви разсъдък и отношение към милионите последователи, както и вярата във почитателите да вършат всичко по силите им до последния миг. Не виждам различен излаз ", приключи Илия Христов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР